ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Το “ΜΟΥΣΕΙΟ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ” είναι βασικό βοήθημα για την κατανόηση  του μαθήματος της ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (Γυμνάσια-Λύκεια) και της ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ (ΕΠΑΛ). Ενημέρωση των μαθητών για τη διατροφή, την πρόληψη του εθισμού και τις ευεργετικές ιδιότητες άθλησης.

Είναι μία κατασκευή ενός ανθρώπινου σώματος , 50μ μήκος και 6μ ύψος και 12μ πλάτος με είσοδο από το στόμα και μια φανταστική διαδρομή μέσα στο  “ΣΩΜΑ” ανάμεσα στην καρδιά στα πνευμόνια, στους μύες και σε όλα τα όργανα του ανθρώπινου σώματος……..με ξενάγηση από εξειδικευμένο προσωπικό.

Θεαματικό ταξίδι μέσα στο ανθρώπινο ΣΩΜΑ. Μοναδικό για την Ελλάδα και τον κόσμο. Πουθενά αλλού δεν υπάρχει τόσο κοντινό πλάνο για το πως λειτουργεί το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ. Facebook Human Body Museum

 • Μπορούν να εξυπηρετηθούν σχολεία με δυναμικότητα έως 300 μαθητές μέσα σε 3 ώρες. Μετά την ξενάγηση και πριν από αυτήν οι μαθητές συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες στο πρότυπο αθλητικό κέντρο του πολυχώρου με πλήρη επίβλεψη από γυμναστές.

Όλα τα προγράμματα είναι αναρτημένα στην σελίδα του Υπουργείου Παιδείας http://edu-gate.minedu.gov.gr .

Για όση ώρα παραμείνετε στον χώρο μας, πλήρη απασχόληση και επίβλεψη των μαθητών στη συνέχεια, στο ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ από γυμναστές.

 • Υπάρχει ΚΥΛΙΚΕΙΟ για τους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς προσφέρουμε ρόφημα και σνακ.
 • Όλα τα προγράμματα μπορούν να πραγματοποιηθούν στην τελική ημερήσια εκδρομή του σχολείου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ έγκαιρα  την εκπαιδευτική εκδρομή σας  στο χώρο μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στο τηλ. 2310686544

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ NOUVELLE-ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

60' ΔΙΑΡΚΕΙΑ 5€ Το άτομο

ΜΟΥΣΕΙΟ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ - ΚΑΡΔΙΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ - ΣΤΟΜΑ

 • Τηλέφωνο

  +30 2310 686544 | +30 6976432675

 • Διεύθυνση

  7ο χιλ. Θεσ/νίκης – Ωραικάστρου, 570 13

 • Email

  info@parkodeinosauron.gr